Lisää ihmisiä Filippiineillä saavat koukussa kalliokiipeilyä. Tämä artikkeli opastaa sinut joihinkin saariston parhaisiin luonnollisiin ja ihmisen tekemiin kalliokiipeilykohteisiin.

Kuka sanoo sadekausi voi estää sinua nauttimasta erilaisia vapaa-ajan toimintaa Filippiineillä? Kalliokiipeilyä eri sisätiloissa sivustoja Manilla ja muissa kaupungeissa ympäri saaristossa on saatavilla ympäri vuoden. Vaikka urheilu on suhteellisen nuori maassa, kalliokiipeilyä on jatkuvasti saamassa enemmän suosiota viime vuosina. Sen haastava kallioita ja sen saatavuus, kun kyseessä on sisätiloissa kalliokiipeilyä, valittaa nuoremmille sukupolville ja nuorille sydämessään.

Luzonissa, Visayasissa ja Mindanaossa on monia alueita, jotka tarjoavat jännittäviä kalliokiipeilyseikkailuja. Kuitenkin vain kourallinen kiipeilyä sivustoja on kehitetty tähän mennessä. Alkusysäyksenä märkä kausi, se on käytännöllistä puhua sisätiloissa tai keinotekoinen kalliokiipeilyä. Urheilutilat, kuntosalit ja jopa ostoskeskukset lisäävät kalliokiipeilyä edistääkseen veneet.

Tässä muutamia suositellaan sisätiloissa kalliokiipeilyä kohteisiin Filippiineillä.

Metro Manila

Kiireinen elämä Metro Manilla on väistyä rakentamiseen useita sisätiloissa kiipeilyä sivustoja metrossa. Nämä ovat Power Up Gym Quezon City, Planet Rock Makati, Gravity Gym Parañaque, ja Camp Sandugo Taguig.

Boracay-saari

Tekee ei-vettä virkistystoimintaa on myös mahdollista saaren paratiisi Boracay. Kun olet liottamalla valkoisen hiekkarannan kristallinkirkkaan veteen, taivuta lihaksiasi ja kiipeä kalliokiipeilyä D’Wall Climbing Gymilla. Se sijaitsee D’Mallissa lähellä Boat Station 2:ta.

Asuu nyt paikkakunnalla Lappa

Calirayan virkistyskeskuksessa Lumbanissa on tilat hauskoille aktiviteeteille. Melonnan, zorbingin ja hiihtomahdollisuuden lisäksi tämä maailmanluokan majoituspaikka on myös ihanteellinen paikka kalliokiipeilyyn. Se on koti suurin lasikuitu seinä filippiinit.

Marikina

Sen lisäksi, että Shoe Capital Filippiineillä, Marikina tekee myös nimen kalliokiipeilyä. Kaupunki, joka on myös kuuluisa eri nähtävyyksiä, isännöi maan ensimmäinen bouldering vain kiipeilykuntosali nimeltä VX Boulder. 600 neliömetrin laitoksessa on myös sulkapallokenttä ja mattalattia terveyshiillojille.

Samaan aikaan parhaat luonnon kalliokiipeilykohteet sijaitsevat kaupungin keskustan ulkopuolella.

Cagayan laakso

Kalkkikivi muodostelmat Cagayan Valley Pohjois-Filippiineillä ovat täydellinen kalliokiipeilyä. Kuuluisa kiipeilypaikka alueella on Hanging Bridge Mountain Park, jossa ulkona kiipeilyseinä rakennettiin rinteessä vuoren.

Palawan

Palawan ei koskaan lakkaa houkutella kävijöitä sen luonnonvaroja, jotka sopivat erilaisia ulkoilua, kuten sukellusta, snorklausta, melontaa ja kalliokiipeilyä. Pelkästään El Nidossa on 45 saarta ja luotoja, joilla on ainutlaatuisia geologisia muodostumia.

Paikallinen Filippiinit on matkakaverisi. Meillä on tietoa kohteista, miten sinne pääsee, mitä tehdä alueella ja paljon muuta! Kohteet rannoilla tai vuorilla, kohteisiin veden alla, kohteet aivan keskellä kaupunkien napa, nimeä se ja Paikalliset Filippiinit todennäköisesti ominaisuus sitä.