Tarkista tämä artikkeli Rock Climbing Gear aihe, löydät vinkkejä, ideoita, jotka on kyse Kalliokiipeily Gear liittyvät. Toivon, että saat siitä jonkin verran hyötyä.

Kalliokiipeily Tarkempi suodatus

Ota aikaa lukea seuraava artikkeli, varmasti voit hyötyä tutkimuksesta, joka on tehty, jotta se voidaan kirjoittaa. On olemassa useita kalliokiipeilyä pyydyksiä saatavilla kalliokiipeilyä, joka on oltava kuljettaa kaikki kalliokiipeilijät pitää itsensä turvassa kiipeilyn aikana. Kiipeilykenkä on hyödyllisin rock-nousuvaruste. Parannettu malleja näissä kengissä on mahdollistanut kiipeilijöille päästä kohteisiin, jotka eivät olleet mahdollisia aikaisemmin. Nykyiset kiipeilykengät ovat sileä ja kumipohjat, jotka voivat tehokkaasti suojata jalka iskuja, teräviä reunoja ja tarjota vaatimaton kitka.

Moderni kiipeilyköysi on keskeinen turvalaitelaite, jota tarvitaan pääasiassa kalliokiipeilyyn, ja se on tärkeä kalliokiipeilyvarusteet. D-muotoinen karabiini käytetään aina kiipeilyä. Tämä koostuu alumiinirenkaista, jotka voidaan avata avulla portti, jota käytetään avulla keväällä. Normaalisti jousi tarttuu porttiin kiinni, mutta portti voidaan avata siten, että se sisältää köyden. Karabiini on perusteltu olla turvallisuus, kunnes portti avataan. Turvaamiseksi kahta karbiinia voidaan käyttää yhdessä porttien kanssa.

Ei ole lainkaan mahdollista, että jokin ainesosa tekisi molemmat portit avautumaan samanaikaisesti. Putkimainen nylon hihnat on toinen kalliokiipeilyä pyydysten hyödyntää usein kiipeilyä. Se on valmistettu nailonmateriaalista, joka on kudottu suoraan putkeen tuumaan poikki. Tämä hihnat on erittäin lujaa. Toisin kuin kiipeilyköysi, se ei veny jännityksen alla. Nylon vyöt on useimmiten käytetty sidottu silmukka. Se voi olla helppo leikata mihin tahansa suosivaan pituuteen. Päät ovat maustetaan lämmöllä estää heilua. Silmukoita hihnat ommeltu yhteen tehtaalla tunnetaan myös nimellä Pre ommeltu hihnat on suosikki keskuudessa kiipeilijöille.

Kalliokiipeily Lahjakortti

Esiokatut vyöt vaikka kätevä ovat kalliimpia kuin custom-sidottu silmukoita, jotka ovat halvempia ja säädettävissä. Kiipeilyvaljaat kiinnittävät kiipeilijän köyteen. Tämä valjaat on nylon vyö, joka on iso leveys ja on vahva. Se on myös silmukoita reidet. Kun tällaista valjaat käytetään tukemaan kiipeilijä, suurin osa kehon paino on keskittynyt jalat, eikä kiipeilijän vyötärö, joten se on helppo roikkua. Monet muunnelmat ovat käyttökelpoisia valjaat, tarvittavat kalliokiipeilyä vaihde. Enemmän tyyris valjaat on enemmän täyte.

Myös jalkasilmukoiden halkaisijaa voidaan säätää. Belayer pysäyttää kiipeilijät, jotka putoavat. Belay laitteet ovat erilaisia lajikkeita, jotka ovat kaikki melko yksinkertaisia ja turvallisia käyttää.. Kuva-kahdeksan belay laite on kaksi metallirengasta noin tuuman halkaisijaltaan kytketty muoto 8. Köysisilmukka kulkee yhden renkaan läpi, sitten toisen renkaan läpi. Rengas ilman köyttä on liitetty belayerin valjaisiin lukituskarabiinilla. Kun tiukasti kiinnitetty, köysi taipuu jopa 490 asteen kulmassa muutaman tuumaa tilaa, joten se on lähes mahdotonta liikkua. Toivottavasti olet nauttinut lukea tämän artikkelin ja löysi tietoa hyödyllistä ja mielenkiintoista.