Kiivetä Kilimanjaro kanssa YHA-Kenia Matkamatkat ja safarit asiantuntijoita mount Kilimanjaro kiipeilyä-Paras tietoa Kilimanjaro opas, reitit, budjetti, sää, kiipeily laitteet, turvallisuus ja seikkailu kiipeilyä paketteja.

Kiipeä Kilimanjaro-vuorelle
Kiipeä Kilimanjaro-Mount Kilimanjaro Kiipeily-Kilimanjaro Vaellus & Vaellus Safarit.

YHA-Kenia Travel Mountain Kilimanjaro Seikkailu matka on erikoistunut seikkailu kiipeilyä matkustaa toimintaa Keniassa ja Itä-Afrikassa alueella on safari paketteja, jotka ovat hyvin ainutlaatuinen Mount Kilimanjaro kiipeilyä talousarvion seikkailu kiertueohjelmia, jotka kulkevat läpi vuoden.

YHA-Kenia Travel toimii kokeneiden asiantuntijoiden matka, ammattilaiset toimivat ulkomailta seikkailu matkailu Keniassa ja Tansaniassa olemme asiantuntijoita matka-liiketoiminnan vuosia ja tarjoamme hyvää arvoa fantastinen käsitellään ympäri vuoden tahansa meidän matkapaketteja, kuten villieläinten safarit, maastovaellus, vapaaehtoistyötä ja paljon muita loma seikkailu matkatoimintaa kaikille, onko matkustat yksin , ryhmän tai jopa perheen kanssa.

Meillä on kokemusta työskentelystä matkaryhmien ja itsenäisten matkailijoiden kanssa erityisesti vuorikiipeilyretkien järjestämisessä ja suunnittelussa retkeilijöille Kilimanjaro-kiipeilyä varten. Nämä matkat ovat jännittävimpiä, matkustaa, elinikäisiä kokemuksia, turvallinen, edullinen, hyvälaatuinen seikkailu matka kokemuksia vuorikiipeilijöille, retkeilijöille, pieni ryhmäsafareita, perheitä, itsenäinen matka, ja kaikki muut matkailijat kaikenlaista.

Vaellus Kilimanjaro Tansaniassa.

Vaellus, kiipeily ja vaellus Mount Kilimanjaro.

YHA-Kenia Travel Tours & Safaris paras toimija on johtanut useita ryhmiä retkikunta ylös Mount Kilimanjaro kiipeilyretkiä asiakkaiden kanssa eri-ikäisiä ja taso kokemus. Koska Afrikan korkein vuori korkeudessa 5896 m ei Mount Kilimanjaro kiipeilysafarit kokemus on tarpeen, mutta sinun pitäisi olla hyvässä fyysisessä kunnossa ja harkita varustaminen itse tarvittavat mount Kilimanjaro kiipeilyä pyydyksiä, suosittelemme, että mount Kilimanjaro kiipeilijät olla “avarakatseisia ihmisiä” ja hyvin kehittynyt huumorintaju meille säilyttää korkeat toimintavaatimukset. RajoitammeMount Kilimanjaro kiipeilyretkiä 10 henkilöä per ryhmä.

Jos olet kiinnostunut kiipeilyä Mount Kilimanjaro tai vaellus mount Meru Tansaniassa kanssamme ja haluaisi apua hankkia ryhmähinnat älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Myyntitiimimme ottaa sinuun takaisin yksityiskohtaisemman ohjelman ja hintatarjouksen.

Reitit Seikkailu Vaellus, Kiipeily & Vaellus Mount Kilimanjaro

Marangu Route Mount Kilimanjaro kiipeää Tansaniassa.

Marangu reitti on suosituin vaellus safari reitti Kilimanjaro lumi huippukokouksessa Tansaniassa. Luultavasti siksi, että se on halvin reitti ylös Kilimanjaro kiipeilykiertue muiden reittien, mutta kestää myös suositeltavaa päivää päästä huippukokoukseen.

Machame Route Mount Kilimanjaro Safari Tansaniassa.

Machame reitti silloin tällöin kutsutaan viski polku. Tämä on vietetään seurata ylös jyrkkiä polkuja läpi valtavia metsiä saada harjanne johtaa päättynyt nummella alueilla Shira tasangolla. Sen sitten kulkee alla jäätynyt jyrkänteet etelän jääkenttien tavata barafu tapa huippukorkeus. Erittäin kaunis ja helppo sopeutua reittiin.

Umbwe Route Mount Kilimanjaro Vaellus Tour.

Umbwe reitti on yksi suoria reittejä etelän jäätiköt lisäksi Länsi rikkominen. Se on ehkä kaikkein luonnonkaunis, ei-tekninen reitti Mount Kilimanjaro. Se on suhteellisen verotettavaa, aluksi johtuu kohtuullisen nopea nousu korkeammalle, mutta palkinnot ovat runsaasti. Erittäin jyrkkä reitti sopii parhaiten kokeneemmille vaeltajille. Ei kovin usein kiipeilijöiden kanssa 6 päivän päässä Arushasta.

Lemosho reitti Kilimanjaro kiipeilyä Tours.

Lemosho reitti on kaikkein ennakoitavin ja lukuisia kaukaisia reittejä Mount Kilimanjaro Tansaniassa. Jälkeen ihania metsiä ja nummet, se ylittää Shira tasangolla yhdistää täysin hereillä Machame reitti. Lapset voivat hyvinkin olla mukana ensimmäisenä päivänä kalustettu ranger metsän osalta lemosho glades ovat runsaasti puhveli, elefantti ja muunnelma peli. Kilimanjaro Hemingway, Kilimanjaro tumma jazz. Kiipeily ja katsella villieläimiä jalka.

Rongain reitti Kilimanjaro-vaellusretkillä.

Rongai reitti nousee Kilimanjaro koillispuolelta vuoren sekä rajan Tansanian ja Kenian. Tämä reitti säilyttää tunteen koskematon erämaa ja tarjoaa erilaisen näkökulman Kilimanjaro lähestyy sitä pohjoisesta. Kiipeilyyn ei tarvita kokemusta, mutta sinun pitäisi olla hyvässä fyysisessä kunnossa, koska se on hieman tekninen.