Vaikka poiminta kiipeilyjalkineet, lukuisia asioita pitäisi pohtia yli pysyä poissa asioista, jotka voivat syntyä. Kiipeily kengät aina kun otetaan asianmukaisesti huomioon, johdonmukaisesti ja kokonaan, saat jotain niistä pitkään. Laaja valikoima kiipeilykenkä malleja ovat saatavilla ja valtava päättäväisyyttä markkinoilla voit nopeasti unohtaa ne. Ennen kuin aloitat etsimällä hallitsemattomasti oikea kiipeilykenkä, tässä on muutamia vihjeitä taitavin tapa valita vaelluskengät.

Sitkeys

Kiipeily boot pitäisi antaa sinulle suojattu ripustaa eri pinnoille eri ilmasto-olosuhteissa. Jotta pääset tavoitteeseen repimättä jänteitäsi tai murtamatta sääret. Gore-Tex-kerroksella varustettu kenkä on suositeltava, koska sitä voidaan hyödyntää koko ilmasto-olosuhteissa ja silti hengittävänä.

Kiipeily kengät on sinnikkäästi läpi ton, ja ne ovat säännöllisesti laittaa alle ton stressiä ja tarve kestää lukuisia vaikeuksia. Kiipeilykenkien raskaus riippuu myös kiipeilysaappaiden järjestettyyn luokitteluun.

Materiaali

Ulkoinen materiaali on valmistettava kiinteästä materiaalista, esimerkiksi lehmännahasta, koska sillä on etuna olla vankka ja kestää jonkin aikaa. Joka tapauksessa oikeutettua huomiota olisi pidettävä ajan tasalla luotettava kenkä. Lehmännahka kengät ovat yleensä raskaampia, vähemmän mukautuva ja hengittävä, mutta ne ovat vankka ystävä, erityisesti pidemmällä tiellä.

Sisäänpäin päällysteen pitäisi olla hengittävä ja vapautuu märästä. Kevyt materiaali on tarkoitus käyttää pidättäytyä ylikuormituksesta kenkä.

Tausta

Ulkopohjat koostuvat yleensä elastinen ja hiili sekoitus. Elastisempi on konsolidoitu pohjaan, sitä luistamattomampi ja pitävä pohja on. Carbon, sitten taas, tekee ainoa vähitellen runsas ja kaavittu paikalla turvallinen, mutta lisäksi yhä vaarallisempi. Lämpötila on myös välttämätön, pohjat hellävaraisempia lämpöä ja kovemmin alttiina kovia elementtejä.

Pohjalliset kiipeilykengät voidaan tehokkaasti karkottaa ja vaihtaa oman istuvuuden. Joten on ajateltavissa käyttää suositeltuja pohjallisia jopa kiipeilysaappaissa. Kenkäpohjalliset ostetaan eri syistä. Ne auttavat joka päivä kysymyksiä, esimerkiksi viileä jalat ja suuret kengät.

Saat superior lohtua, kiipeilysaappaat pitäisi vahvistaa raskautta knapsakki, erityisesti korkeissa maisemissa.

Lohtua

Lailliset kiipeilykengät tarjoavat lukuisia suotuisissa olosuhteissa. On pois mahdollisuus, että kiipeilykenkä on miellyttävä käyttäjälle, haavojen vaara vähenee. Kiipeily kengät ei pitäisi olla liian tiukka ja ei pitäisi tarjota paljon tilaa myöskään.

Tavallisella siteellä kiipeilykengän kantapää ei saa liukua sivuttain eikä ylöspäin.

Suuri erityinen sukat vaellus saappaat voi “rentoutua.” Ne karkottaa höyryä ihosta jalka, joka on purkautunut aikana laajennettu fyysistä vaivaa ja näin ollen antaa johdonmukainen ilmanvaihto ja kuivuus.

Säärystimet ovat kengänsuojia, joissa jalka-alue on täysin suljettu. Ne on valmistettu vaatteella, joka on tarkoitettu estämään veden, pölyn, maaperän sisäänkäynnin saappaan korkeimman kohdan kautta. Ne sisältävät myös varmuuden siitä, että kengät ovat märkiä. Niitä hyödynnetään suurimmaksi osaksi kylmillä ja kuoppaisilla alueilla.

OIKEA KOKO

On välttämätöntä käyttää kiipeilykenkä, joka istuu täysin siististi. Takana pala jalka pitäisi istua hyvin kenkä, tämä tunnetaan iskupiste istuin, mutta varpaat pitäisi olla tarpeeksi tilaa hengittää. Ihanteellinen lähestymistapa tarkistaa, onko kantapää on oikea on kanssa unfastened kenkä. On pois mahdollisuus, että iskukohta jalka työntää sivuttain, tässä vaiheessa kenkä tai törmäyskohta on liian leveä.

Vaikka menee alamäkeen, varpaat ei pitäisi osua eteenpäin osa kenkä, joten pitäisi jatkuvasti olla sormen leveys ennen varpaat pidättäytyä vahingoittamasta varpaat.

KENGÄNHOITO

On myös muistettava, että kengät on huolellisesti huolehdittava, ja mekaanisesti kuljettaa kengät, sitä enemmän huomiota se vaatii. Ennen ostamista, neuvoja jälleenmyyjän myymälässä, mitä hoito kohteita pitäisi ostaa.